Редактор: кадър bTVАсен Блатечки разказа в студиото на bTV, че познава

...
Редактор: кадър bTVАсен Блатечки разказа в студиото на bTV, че познава
Коментари Харесай

Асен Блатечки: За Мария Бакалова работата е над всичко. По-трудно ѝ е от отколкото на Хоакин Финикс

Редактор: 

кадър bTV

Асен Блатечки описа в студиото на bTV, че познава номинираната за „ Оскар “ Мария Бакалова от 12-годишна, още когато тя единствено си е мечтала за такива актьорски триумфи. По негови думи, със всяко свое деяние актрисата от „ Борат 2 “ се е движила към сбъдването на тези фантазии.

„ За нея работата е над всичко “, сподели още Блатечки. Актьорът беше запитан къде поставя осъществяването на Мария Бакалова спрямо ролята на Хоакин Финикс в „ Жокера “, за което българският артист направи коментар, който дълго се разисква в медиите и обществените мрежи.

„ На Мария ѝ е по-трудно, в сравнение с Хоакин Финикс “, сподели Блатечки, който за следващ път акцентира, че не харесва съответната роля на американската звезда, който счита за огромен артист.



Номинацията на Мария Бакалова разяснява и актрисата Яна Маринова, която акцентира няколко пъти, че не би трябвало да се подценява българската актьорска школа. Възможностите на нашите артисти се демонстрират в огромните продукции, изясни тя. Според Маринова, триумфът на Мария Бакалова ще накара всички да извърнат внимание на България.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР